Laten we het er toch maar even over hebben

Jouw uitvaart geregeld zoals jij het echt wilt.

We hebben het namelijk niet graag met elkaar over de uitvaart. Maar we vinden het daarentegen wel heel belangrijk dat de uitvaart goed geregeld wordt. Met een uitvaartwensenboekje leg je al je uitvaartwensen vast en neem je de zorg weg van de nabestaanden. En krijg je de uitvaart die je wenst.

Hoe hebben anderen het geregeld? Ontdek alle verhalen

Laten we het er even over hebben met...

John de Wolf

Voetbalicoon! De verpersoonlijking van onverzettelijkheid. In dit meeslepende gesprek zien we de zachte kant van John de Wolf. Over het ouder worden, de verantwoordelijkheden en de dood van zijn vader. Een mooie kant die we niet vaak zien van hem.

Laten we het er even over hebben met...

Leontien Zijlaard-van Moorsel

Winnaar van Olympisch goud, meerdere keren sportvrouw van het jaar en boegbeeld van de vrouwen wielersport. In dit gesprek spreekt Leontien zich uit over haar uitvaartwensen, gaat ze in op haar vader en staat ze stil bij het Leontienhuis. Een intrigerend gesprek over leven en dood.

In gesprek met Ruth Jacott komt live op maandag 3 oktober 2022

Laten we het er even over hebben met...

Ruth Jacott

Alom gewaardeerd zangeres, vertegenwoordigde Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival en winnaar van de Zilveren en Gouden Harp. Ruth is uitgesproken over haar uitvaartwensen, haar moeder en de dood van haar oma. Dit gesprek is het bewijs dat praten over uitvaartwensen ook met een glimlach mogelijk is.

In gesprek met Hugo Borst komt live op maandag 17 oktober 2022

Laten we het er even over hebben met...

Hugo Borst

TV persoonlijkheid, schrijver en daarnaast criticus. In dit gesprek is Hugo rationeel en open over de dood, dementie, de impact van zelfmoord en bespreekt hij op een haast literaire manier zijn wensen uit over zijn uitvaart. Kortom Hugo op zijn best!

In gesprek met Herman Hell komt live op 31 oktober 2022

Laten we het er even over hebben met...

Herman Hell

Eigenaar en oprichter van Hells Kitchen Horeca Groep, bekende Rotterdammer en bovenal ras ondernemer. Herman praat filosoferend over zijn uitvaartwensen, zijn liefde voor zijn familie en de impact van het verlies van dierbaren. Een open gesprek met een prachtig persoon!

Heb jij al actie ondernomen?

Laten wij het er ook maar eens over hebben

Wat geldt voor de bekende Rotterdammers, geldt waarschijnlijk ook voor jou. Het is nou eenmaal niet makkelijk om met geliefden het gesprek te starten over de wensen van jouw uitvaart. Wil je meer weten over hoe je de wensen voor jouw uitvaart vast legt? Neem dan gewoon eens vrijblijvend contact met ons op of bestel hieronder het uitvaartenwensenboekje.